Grote Steenweg 467, Berchem, België +32 (0) 3 366 34 10

Keratine warme techniek

Strings & Things  Systemen  Keratine warme techniek

Keratine extensies hebben het meest comfortabele systeem om ze aan te brengen. Keratine extensies zijn onzichtbaar en u voelt ze praktisch niet. Boven aan iedere haarextensie zit een dun laagje keratine dat perfect samensmelt (hier met de warmte techniek) met het eigen haar. Er wordt geen schade toegebracht aan het haar (daarom wij adviseren de extensies plat i.p.v. rond te plaatsen) en de extensies kunnen uiterst lang gedragen worden. De keratine extensies zijn eenvoudig te halveren, zodat u fijne lokjes kunt aanbrengen. Zo kunt u het haar mooi opvullen of highlight effecten creëren.

Welk merk van keratine extensies verdelen wij?

Seiseta hair extensions maakt gebruik van exclusief Remy-haar kwaliteit. Deze kwaliteit betekent dat alle haarschubben in dezelfde richting lopen. Hierdoor zal het haar minder knopen en zal het zacht en glad aanvoelen, waardoor het ook eenvoudiger te borstelen is. De extensies uit ons assortiment aan kappersbenodigdheden zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en het uitgebreide kleurenpalet biedt u de mogelijkheid een kleur te vinden die het best bij u past. Zie de step-by-step instructies en vind de kleur die u zoekt in ons uitgebreid kleurenpalet!

Zie de step-by-step instructies en vind de kleur die je zoekt in ons uitgebreid kleurenpalet!

Welke soorten keratine extensies hebben we?

OMBRE

Onze OMBRE-lijn werd rechtstreeks in de haute couture geboren. Indien u een natuurlijke look wil geven aan uw haar, is OMBRE-lijn de perfecte keuze voor u. Ze is ideaal voor kleureffecten die gekenmerkt worden door een geleidelijke schaduwontkleuring van de punten. Dit zorgt voor een natuurlijk resultaat vol volume, zonder gebruik van enig chemisch product.

CRAZY COLOR

De Crazy Colour extensies zijn geschikt voor iedereen die de meest excentrieke en/of hippe trends wil volgen. Eindelijk kunt u voor felle en levendige kleuren kiezen, zonder dat het haar aan chemische stoffen hoeft blootgesteld te worden. Door te kiezen voor deze keratine extensies kunnen schitterende highlights worden aangebracht zonder het haar te moeten kleuren.

KRUL

Met deze natuurlijk krullende lokken voor een technisch perfecte extensie willen we een compleet productassortiment aanbieden. Bij de vervaardiging van de natuurlijk krullende lokken respecteren we het natuurlijke aspect van het haar zonder de structuur ervan te beschadigen.

Bestel vandaag nog uw nieuwe lokken met onze keratine extensies

Heeft u interesse gekregen om keratine extensies te gebruiken en zo meer haar te creëren? U kunt ze gemakkelijk kopen via de webshop. Heeft u nog vragen over dit type extensions of andere type extensions zoals weave extensions. Dan kunt u contact opnemen door een mailtje te sturen naar info@stringsandthings.be of te bellen naar +32 (0) 3 366 34 10. Onze medewerkers in Antwerpen-Berchem helpen u graag. Blijf ook op de hoogte van al onze nieuwe producten door regelmatig ons nieuws te bekijken.

KOOP NU

Step-by-step

kleurenpalet

Curly (krul) (50cm)

Crazy Colors (50cm)

Ombre (50cm)