Grote Steenweg 467, Berchem, België +32 (0) 3 366 34 10
title image

Cursussen

Strings & Things (Seiseta hair Belgium) biedt u de mogelijkheid om een cursus rond hairextensions te volgen, zodat u ook extensions in uw salon kunt plaatsen en aanbieden. Strings & Things begrijpt namelijk dat in deze tijden naar allerlei manieren wordt gezocht om extra inkomsten te genereren. Het is onze bedoeling u hierbij te helpen door een opleiding hairextensions aan te bieden. Vandaar dat we tegen een lage instapkost onze opleiding extensions aanbieden, zodat ook u op een professionele wijze haarextensies kunt plaatsen en aanbieden in uw salon.

Waarom starten met een cursus hairextensions?

Waarom zou u starten met een cursus haarextensies? Extensions zijn één van de duurste artikelen onder de kappersbenodigdheden, maar u houdt er ook het meeste aan over als u ze door onze opleiding kunt plaatsen! Door een uiterst snelle leveringstermijn te garanderen, zorgen we er bovendien voor dat de kost (voorfinanciering) voor de extensies geen probleem vormt. Indien u telefonisch voor 12.00 uur bestelt, wordt het haar de volgende werkdag in uw kapsalon geleverd, dus …. waarom nog wachten om ermee te starten en een hairextensions cursus te volgen? Het plaatsen van extensions biedt u een nieuwe opportuniteit om zowel uw omzet als winst te verhogen. Wij leren het u tijdens onze opleiding!

Inhoud van onze cursus haarextensies

Tijdens deze eendaagse cursus om extensions te plaatsen, zullen we alle verschillende stappen doorlopen. Zo zorgen we er samen voor dat uw model piekfijn buiten stapt en als eerste voor u reclame kunt maken! De cursus haarextensies verloopt als volgt:

  1. Het wassen van de haren;
  2. Het samen met uw model bepalen van de kleur en lengte;
  3. Voorbereiding van de extensies met het oog op de plaatsing;
  4. Het professioneel aanleren van het plaatsen van de extensions tijdens onze opleiding (150 hairextensions);
  5. De volledige afwerking (snit).

Er wordt tijdens de cursus niet alleen gesproken over de verschillende mogelijkheden van hairextensions, maar ook de verzorging van extensions (tijdens het plaatsen) en de nazorg (voor uw cliënt) komen uitgebreid aan bod. Uiteraard geven onze experts de nodige tips en tricks. Doordat we met kleine groepen werken, maximum vier cursisten en modellen, krijgt elke cursist een intense persoonlijke begeleiding. Een gegarandeerd succes op slagen in uw opleiding haarextensies!

PRIJS

De cursus hairextensions bedraagt 300,00€ (excl. BTW) per cursist. Uw model betaalt de gebruikte haren aan de inkoopprijs, afhankelijk van de gekozen lengte. U beslist welk systeem u wenst aan te leren in onze opleiding haarextensies. Om te starten, raden wij u het keratine systeem aan. Daarna kunt u misschien overgaan naar andere technieken zoals tape-in extensions. Tijdens de cursus haarextensies staan alle benodigde materialen ter uw beschikking. De mogelijkheid bestaat om naderhand de nodige materialen aan te kopen, maar dit is zeker geen verplichting en dus volledig vrijblijvend

Praktische info cursus haarextensions

Als u interesse heeft in onze opleiding haarextensions en helemaal staat te springen om extensions te leren plaatsen, dan zien we u graag verschijnen op onze cursus. We hebben een dagcursus van 10:00 uur  tot +/- 16:00 uur). Omwille van praktische redenen gaan de cursussen door op onderstaand adres, na afspraak.

Strings&Things

Grote Steenweg 467

2600 Berchem – Antwerpen

Neem contact op voor een opleiding haarextensies

Staat u al helemaal te springen om deel te nemen aan onze cursus haarextensions? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar +32 (0) 3 366 34 10 of even te mailen naar info@stringsandthings.be. Wij vragen dat u een model meebrengt, waarvan de haren al een lengte hebben van 15 à 20cm (schouderlengte) en waar we een volledige verlenging van 150 stuks op kunnen toepassen. Wij kijken alvast uit naar uw telefoontje of e-mail.