Grote Steenweg 467, Berchem, België +32 (0) 3 366 34 10

Weft Hair systeem

Strings & Things  Systemen  Weft Hair systeem

Weave extensions (Weft Hair) is een techniek voor haarverlenging waarbij een band van voorgebonden haar op het eigen haar aangebracht wordt. Wij bij Strings & Thing bieden deze vorm van hairextensions aan. Hair wefts extensions hebben een iets moeilijkere techniek om ze aan te brengen, maar het zorgt wel voor een prachtig resultaat.

Hoe werken weave extensions?

De laboratoria van Seiseta hairextensions bewerken persoonlijk het natuurlijk haar tot banden. Hierbij worden de haren van de weave extensions aan elkaar genaaid tot een doorlopende band door middel van professionele toestellen, zoals de Hot Fusion EVO. Om de draagtijd van de banden te waarborgen, worden de haren van de weave extensions na het innaaien ter hoogte van de band eveneens gelijmd met een speciaal ontworpen product dat onschadelijk is en samengesteld is uit natuurlijke bestanddelen. Weft hairextensions hebben een bevestigingssysteem dat bestaat uit een brede band van voorgebonden haar. De hair wefts extensions zijn veelzijdig en kunnen op diverse manieren worden bevestigd in het haar.

Wij werken met kwaliteit

Seiseta hairextensions maakt gebruik van exclusief Remy-haar kwaliteit voor de weave extensions. Deze kwaliteit betekent dat alle haarschubben in dezelfde richting lopen. Hierdoor zullen de weft hairextensions minder knopen bevatten en zal het zacht en glad aanvoelen, waardoor de hair wefts extensions ook eenvoudiger te borstelen zijn. De weft hairextensions zijn verkrijgbaar in lengte van 50 cm en het uitgebreide kleurenpalet biedt u de mogelijkheid een kleur te vinden die het best bij u past.

Zo veel meer dan weave extensions

Wilt u voor u begint aan onze weave extensions toch nog even makkelijkere vormen testen? Onze groothandel in kappersbenodigdheden in Antwerpen-Berchem heeft een ruim assortiment aan haarextensies. Zo hebben we ook nog sticker extensions of keratine extensions. Deze zijn iets makkelijker om mee te beginnen. U kunt later dan nog altijd verder experimenteren.

Vind de kleur die u zoekt en bestel uw weft hair

Bent u helemaal overtuigd van deze hair wefts extensions? U kunt ze eenvoudig bestellen via onderstaande knop. Heeft u toch nog vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen door een mailtje te sturen naar info@stringsandthings.be of even te bellen naar +32 (0) 3 366 34 10. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen bij uw bestelling.

Vind de kleur die je zoekt in ons uitgebreid  kleurenpalet!

KOOP NU

Kleurenpalet