Grote Steenweg 467, Berchem, België +32 (0) 3 366 34 10

Sticker Hair Systeem

Strings & Things  Systemen  Sticker Hair Systeem

U kunt bij Strings & Things in Antwerpen-Berchem sticker extensions bestellen via onze website. Sticker extensions zijn de makkelijkste vorm van extensions die u kunt bestellen uit ons assortiment. Dit omdat u er geen speciaal materiaal voor nodig heeft. Buiten een kammetje en een frisse haardos, heeft u niet meer nodig.

Wat houden de sticker extensions in die ik kan bestellen?

Het sticker hair systeem is een uniek systeem dat toelaat om extensions te plaatsen in 20 minuten, zonder gebruik te moeten maken van gespecialiseerde toestellen, waarom nog wachten op ze te bestellen? De haarlokken beschikken over een ultradunne laag herbruikbare dubbelzijdige kleefband, van 4cm breed en 0,8cm hoog.

Extensions van degelijke kwaliteit

Seiseta hairextensions maakt gebruik van exclusief Remy-haar kwaliteit. Deze kwaliteit betekent dat alle haarschubben in dezelfde richting lopen. Hierdoor zal het haar minder knopen en zal het zacht en glad aanvoelen, waardoor het ook eenvoudiger te borstelen is. U kunt de stickers extensions bestellen in lengte van 40/45 cm en het uitgebreide kleurenpalet biedt u de mogelijkheid een kleur te vinden die het best bij u past. Zie de step-by-step instructies en vind de kleur die u zoekt in ons uitgebreid kleurenpalet! Nog steeds niet helemaal mee met al die stappen? Misschien kunt u één van onze hairextensionopleidingen volgen. Zo kunt u leren omgaan met alle soorten haarextensies zoals flat ring on extensies  en clip-ins.

Bestel u sticker extensions nu

Heeft u interesse om de sticker extensions te bestellen bij onze groothandel in kappersbenodigdheden? Wacht niet langer en bestel ze vandaag nog via onze webshop. Bij specifieke vragen kunt u ons ook altijd contacteren via het contactformulier of u kunt een mail sturen naar info@stringsandthings.be of even bellen naar één van onze medewerkers via +32 (0) 3 366 34 10. Wij beantwoorden al uw vragen zorgvuldig en met veel plezier.

Zie de step-by-step instructies en vind de kleur die je zoekt in ons uitgebreid kleurenpalet!

KOOP NU

Step-by-step

Kleurenpalet

Crazy Colors