Grote Steenweg 467, Berchem, België +32 (0) 3 366 34 10

Flat Ring On systeem

Strings & Things  Systemen  Flat Ring On systeem

Flat ring on extensies zijn een nieuw revolutionair systeem die u bij ons kunt kopen door ze via onze webshop te bestellen. Flat ring on extensies hebben de eerste platte haarstreng in de wereld die kan geplaatst worden met behulp van de gekleurde aluminium ringetjes. De platte en flexibele aanhechting van de flat ring on extensies zorgen voor een natuurlijke look en een comfortabel gevoel, zonder het gebruik van chemische middelen, lijm of warmtebronnen, krijgen we echter een perfect resultaat en u kunt deze extensies gewoon bij ons kopen.

Hoe werken de flat ring on extensies die ik ga bestellen?

De Flat ring on haarextensies van Strings & Things te Antwerpen-Berchem kunnen tot drie maal toe hergebruikt worden nadat u ze bent komen kopen. Ze blijven zitten tussen de drie à zes maanden, dit bij een goede verzorging. De flat ring on extensies kunnen geplaatst worden op een snellere en eenvoudigere manier dan de weave extensions dankzij de aluminium ringetjes (RM) en u kunt ze nog eenvoudiger bestellen. De flat ring on extensies die u bij ons bent komen kopen, zijn verpakt per 20 lokken en hebben een lengte van 50 cm. Ze zorgen ervoor dat het lijkt dat u meer haar hebt en u volume in uw haar creëert.

Wij werken samen met een top merk voor extensies

Seiseta hairextensions maakt gebruik van exclusief Remy-haar kwaliteit. Deze kwaliteit betekent dat alle haarschubben in dezelfde richting lopen. Hierdoor zal het haar minder knopen en zal het zacht en glad aanvoelen, waardoor het ook eenvoudiger te borstelen is. De flat ring on extensies zijn bij het bestellen verkrijgbaar in lengte van 50 cm en het uitgebreide kleurenpalet biedt u de mogelijkheid een kleur te vinden die het best bij u past. Zie de step-by-step instructies hoe de flat ring on extensies werken die u wil bestellen en vind de kleur die u zoekt in ons uitgebreid kleurenpalet!

Heeft u interesse in onze flat ring on extensies? Bestel ze vandaag nog

Bent u helemaal overtuigd om gebruik te maken van onze flat ring extensies of één van onze andere extensies en ze te kopen in onze groothandel in kappersproducten? Leuk! U kunt ze eenvoudig bestellen door één druk op de knop. Maar u kunt ook contact opnemen door een mail te sturen naar info@stringsandthings.be of even te bellen naar onze vestiging in Antwerpen-Berchem via +32 (0) 3 366 34 10. Wij hopen alvast dat u snel uw flat ring on extensies komt kopen.

Zie de step-by-step instructies en vind de kleur die je zoekt in ons uitgebreid kleurenpalet!

KOOP NU

Step-by-step

Kleurenpalet