Grote Steenweg 467, Berchem, België +32 (0) 3 366 34 10

Meer haar

Strings & Things  Meer haar

Cursus haarextensies

Haar van Remy-kwaliteit

Meer dan 30 haarkleuren


Wil u graag meer haar en bent u op zoek naar dat ene hulpmiddeltje? Zoek niet verder. Wij bij Strings & Things hebben een ruim assortiment aan extensions die ervoor zorgen dat u meer haar heeft. Of u nu last heeft van haaruitval of graag met een extravagante haarbos de deur wilt uitgaan voor een groot feestje? Wij zorgen ervoor dat u kunt genieten van uw prachtige haar.

Heeft u interesse in onze extensions?

Een assortiment aan extensions om voor meer haar te zorgen

Bij Strings & Things in Antwerpen-Berchem hebben we een ruim aanbod aan kappersbenodigdheden. Dat gaat van verzorgingsproducten tot extensions. Zo zorgen wij met onze extensions ervoor dat het lijkt alsof u meer haar heeft. Dit doen we met verschillende soorten extensies. Voor zij die nog meer net beginnen met deze haartool, kunt u best een de keratine extensies proberen. Bent u al wat meer ervaren, kunt u gaan voor de weave extensies. Weet u niet zo goed waar te beginnen? Dan kunt u ook naar onze academie voor haarextensies komen om alle kneepjes van het vak te leren.

Extensions steken | Strings & Things

Bestel vandaag nog uw extensies

Begint u al te dromen van een kapsel met meer haar? Maak uw dromen gewoon realiteit en bestel uw haarextensies. Met vragen kunt u altijd een mail sturen naar info@stringsandthings.be of even bellen naar +32 (0) 3 366 34 10. Onze medewerkers staan klaar om ze allemaal te beantwoorden en u verder te helpen bij uw bestelling.