Grote Steenweg 467, Berchem, België +32 (0) 3 366 34 10

Academie haarextensies

Strings & Things  Academie haarextensies

Cursus haarextensies

Haar van Remy-kwaliteit

Meer dan 30 haarkleuren


Wilt u graag leren om haarextensies te zetten, het kan in onze academie voor haarextensies. Wij bieden verschillende cursussen en leren u tijdens een eendaagse cursus de kneepjes van het vak. Zo kunt u binnenkort u eigen extensies plaatsen of uw nieuwe vaardigheden gebruiken in uw eigen kapsalon.

Heeft u interesse in onze extensions?

Wat heeft onze academie in haarextensies te bieden?

Wij bij Strings & Things in Antwerpen-Berchem willen u helpen om het plaatsen van extensions te kunnen aanbieden in uw kapsalon om zo extra inkomsten te generen. Extensions zijn namelijk handige kappersproducten die klanten wel eens willen proberen. Daarom kunt u voor een klein bedrag deelnemen aan een cursus haarextensies in onze academie. Zo leert u tijdens onze opleiding hoe u verschillende type extensies moet verzorgen. Maar leren we ook over het plaatsen zelf. Zo beginnen we met keratine extensies, omdat deze het makkelijkste zijn om te plaatsen. Maar kunt u ook terecht om te leren over sticker extensions of wax extensies. U kunt al beginnen oefenen met onze free extensies.

Extensions steken | Strings & Things

Bent u helemaal overtuigd? Reserveer uw plekje op onze academie

Zit u het al helemaal zitten om alles te leren over haarextensies in onze academie?  Neem contact met ons op door te mailen naar info@stringsandthings.be of even te bellen naar +32 (0) 3 366 34 10. U kunt daar ook terecht voor vragen of twijfels. De meest gestelde vragen hebben wij voor u al even opgelijst, daar vindt u waarschijnlijk een antwoord op uw vragen.