Grote Steenweg 467, Berchem, België +32 (0) 3 366 34 10

Clip on systeem

Strings & Things  Systemen  Clip on systeem

Clip-ins of clip-on extensies zijn ideaal om vanavond volop te shinen op uw feestje. Jij steelt de avond met uw prachtige lokken door onze clip hairextensions te kopen door ze te bestellen via onze webshop. Want niet iedereen is voorzien van een volumineuze haardos, gelukkig helpen wij u met plezier aan het kapsel van uw dromen. Het enige wat u moet doen is onze clip-in extensions kopen in onze shop in Antwerpen-Berchem of online bestellen.

Hoe werken clip-ins?

Clip extensies bestaan uit een brede band (11cm) waaraan 3 clips bevestigd zijn. Op deze manier zijn deze clip-on extensies zeer geschikt om zelf in te zetten. U kunt de clip hairextensions zo vaak plaatsen en verwijderen als u wenst en u kunt ze ook eenvoudig bestellen of kopen. De clip-on extensies zijn dan ook ideaal om snel en comfortabel lengte, volume en/of een kleureffect te creëren.

Haar van Remy-kwaliteit

Seiseta hair extensions maakt gebruik van exclusief Remy-haar kwaliteit. Deze kwaliteit betekent dat alle haarschubben van de clip extensies in dezelfde richting lopen. Hierdoor zullen de clip hairextensions die u wil kopen of bestellen minder knopen en zullen de clip-ins zacht en glad aanvoelen, waardoor het ook eenvoudiger te borstelen is. De clip-on extensies zijn verkrijgbaar in lengte van 50 cm en het uitgebreide kleurenpalet biedt u de mogelijkheid een kleur te vinden die het best bij u past. Zie de step-by-step instructies en vind de kleur die u zoekt in ons uitgebreid kleurenpalet!

Wij bieden meer dan clip-ins alleen

Buiten clip hairextenions kunt u bij onze groothandel in kappersproducten nog veel meer soorten extensions kopen of bestellen. Zo hebben wij in ons assortiment ook nog weave extensions of keratine extansions. Maar kunt u ook een cursus komen volgen om zelf extensions, zoals clip extensies, te leren zetten. Zo kunt u binnenkort zelf clip-ins in uw haar zetten en zorgen voor een volumineus kapsel bij u en uw vrienden.

Heeft u interesse om clip-in extensions te kopen? Bestel ze nu

Bent u helemaal verkocht om clip hairextensions te bestellen bij Strings & Things in Antwerpen-Berchem? Aarzel niet meer! U kunt uw clip-in extensions bestellen via onze webshop. Bij specifieke vragen kunt u terecht op onze contactpagina of mailen naar info@stringsandthings.be. Ook telefonisch staan we voor u klaar op het nummer +32 (0) 3 366 34 10. Onze medewerkers helpen u graag verder met al uw vragen rond clip-ins.

Zie de step-by-step instructies en vind de kleur die je zoekt in ons uitgebreid kleurenpalet!

KOOP NU

Step-by-step

Kleurenpalet