Grote Steenweg 467, Berchem, België +32 (0) 3 366 34 10

Keratine warme techniek

Strings & Things  Systemen  Keratine warme techniek

Het keratine systeem is het meest comfortabele systeem.  De extensies zijn onzichtbaar en je voelt ze praktisch niet. Boven aan iedere haarextensie zit een dun laagje keratine dat perfect samensmelt (hier met de warmte techniek) met het eigen haar. Er wordt geen schade toegebracht aan het haar (daar wij adviseren de extensies plat ipv rond te plaatsen) en de extensies kunnen uiterst lang gedragen worden. De extensies zijn eenvoudig te halveren, zodat je fijne lokjes kan aanbrengen. Zo kan je het haar mooi opvullen of highlight effecten creëren.

 

Seiseta hair extensions maakt gebruik van exclusief Remy-haar kwaliteit. Deze kwaliteit betekent dat alle haarschubben in dezelfde richting lopen. Hierdoor zal het haar minder knopen en zal het zacht en glad aanvoelen, waardoor het ook eenvoudiger te borstelen is. De extensies zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en het uitgebreide kleurenpalet biedt u de mogelijkheid een kleur te vinden die het best bij je past.

 

Zie de step-by-step instructies en vind de kleur die je zoekt in ons uitgebreid kleurenpalet!

 

OMBRE

Onze OMBRE-lijn werd rechtstreeks in de haute couture geboren. Indien u een natuurlijke look wil geven aan uw haar, is OMBRE-lijn de perfecte keuze voor u. Ze is ideaal voor kleureffecten die gekenmerkt worden door een geleidelijke schaduwontkleuring van de punten. Dit zorgt voor een natuurlijk resultaat, zonder gebruik van enig chemisch product.

 

CRAZY COLOR

De Crazy Colour Extensies zijn geschikt voor iedereen die de meest excentrieke en/of hippe trends wil volgen. Eindelijk kan je voor felle en levendige kleuren kiezen, zonder dat het haar aan chemische stoffen hoeft blootgesteld te worden. Door te kiezen voor deze extensies kunnen schitterende highlights worden aangebracht zonder het haar te moeten kleuren.

 

KRUL

Met deze natuurlijk krullende lokken voor een technisch perfecte hair extensie willen we een compleet productassortiment aanbieden. Bij de vervaardiging van de natuurlijk krullende lokken respecteren we het natuurlijke aspect van het haar zonder de structuur ervan te beschadigen.

KOOP NU

Step-by-step

kleurenpalet

Curly (krul) (50cm)

Crazy Colors (50cm)

Ombre (50cm)