Grote Steenweg 467, Berchem, België +32 (0) 3 366 34 10

Flat Ring On systeem

Strings & Things  Systemen  Flat Ring On systeem

Flat Ring-On is een Nieuw revolutionair systeem. De eerste platte haarstreng in de wereld die kan geplaatst worden met behulp van de gekleurde aluminium ringetjes. De platte en flexibele aanhechting zorgt voor een natuurlijke look en een comfortable gevoel, zonder het gebruik van chemische middelen, lijm of warmtebronnen, krijgen we echter een perfect resultaat.

Flat Ring-On haarextensies kunnen tot 3 x toe herbruikt worden en blijven zitten tussen de 3 à 6 maanden, dit bij een goede verzorging. Ze kunnen geplaatst worden op een snelle en eenvoudige manier dankzij de aluminium ringetjes (RM). Flat Ring-On zijn verpakt per 20 lokken en hebben een lengte van 50 cm.

Seiseta hair extensions maakt gebruik van exclusief Remy-haar kwaliteit. Deze kwaliteit betekent dat alle haarschubben in dezelfde richting lopen. Hierdoor zal het haar minder knopen en zal het zacht en glad aanvoelen, waardoor het ook eenvoudiger te borstelen is. De extensies zijn verkrijgbaar in lengte van 50 cm en het uitgebreide kleurenpalet biedt u de mogelijkheid een kleur te vinden die het best bij je past.

Zie de step-by-step instructies en vind de kleur die je zoekt in ons uitgebreid kleurenpalet!

KOOP NU

Step-by-step

Kleurenpalet