Grote Steenweg 467, Berchem, België +32 (0) 3 366 34 10

Weft Hair systeem

Strings & Things  Systemen  Weft Hair systeem

Weft Hair (Hair Weave) is een techniek voor haarverlenging waarbij een band van voorgebonden haar op het eigen haar aangebracht wordt. 


De laboratoria van Seiseta hair extensions bewerken persoonlijk het natuurlijk haar tot banden. Hierbij worden de haren aaneen genaaid tot een doorlopende band door middel van professionele toestellen. Om de draagtijd van de banden te waarborgen, worden de haren na het innaaien ter hoogte van de band eveneens gelijmd met een speciaal ontworpen product dat onschadelijk is en samengesteld is uit natuurlijke bestanddelen. Weft haarextensies hebben een bevestigingssysteem dat bestaat uit een brede band van voorgebonden haar. De Weft Hair extensies zijn veelzijdig en kunnen op diverse manieren worden bevestigd in het haar.

 

Seiseta hair extensions maakt gebruik van exclusief Remy-haar kwaliteit. Deze kwaliteit betekent dat alle haarschubben in dezelfde richting lopen. Hierdoor zal het haar minder knopen en zal het zacht en glad aanvoelen, waardoor het ook eenvoudiger te borstelen is. De extensies zijn verkrijgbaar in lengte van 50 cm en het uitgebreide kleurenpalet biedt u de mogelijkheid een kleur te vinden die het best bij je past.

 

Vind de kleur die je zoekt in ons uitgebreid  kleurenpalet!

KOOP NU

Kleurenpalet