Grote Steenweg 467, Berchem, België +32 (0) 3 366 34 10
title image

Cursussen

Strings & Things (Seiseta hair Belgium) biedt u de mogelijkheid om cursussen te volgen, zodat u ook haarextensies in uw salon kan aabieden. Strings&Things begrijpt namelijk dat in deze tijden naar allerlei manieren wordt gezocht om extra inkomsten te genereren. Het is onze bedoeling u hierbij te helpen. Vandaar dat we tegen een lage instapkost cursussen aanbieden, zodat ook u op een professionele wijze haarextensies kan aanbieden.

 

Waarom starten met extensies? Extensies zijn één van de duurste artikelen in een kapsalon, maar u houdt er ook het meeste aan over! Door een uiterst snelle leveringstermijn te garanderen, zorgen we er bovendien voor dat de kost (voorfinanciering) voor de extensies geen probleem vormt. Indien u telefonisch voor 12.00 uur bestelt, wordt het haar de volgende werkdag in uw kapsalon geleverd, dus …. waarom nog wachten om ermee te starten? Het plaatsen van extensies biedt u een nieuwe opportuniteit om zowel uw omzet als winst te verhogen!

Inhoud cursus

Tijdens deze eendaagse cursus zullen we alle verschillende stappen doorlopen. Zo zorgen we er samen voor dat uw model piekfijn buiten stapt en als eerste voor jou reclame kan maken!

 

De cursus verloopt als volgt:

  1. Het wassen van de haren
  2. Het samen met uw model bepalen van de kleur en lengte
  3. Voorbereiding van de extensies met het oog op de plaatsing
  4. Het professioneel aanleren van het plaatsen van de extensies (150 extensies)
  5. De volledige afwerking (snit).

 

Er wordt niet alleen gesproken over de verschillende mogelijkheden van extensies, maar ook de verzorging (tijdens het plaatsen) en de nazorg (voor uw cliënt) komen uitgebreid aan bod. Uitreraard geven onze experts de nodige tips en tricks.

 

Doordat we met kleine groepen werken, maximum 4 cursisten en modellen, krijgt elke cursist een intense persoonlijke begeleiding.

 

Een gegarandeerd succes op slagen!

Prijs

De cursus bedraagt 300,00€ (excl. BTW) per cursist.

Uw model betaalt de gebruikte haren aan de inkoopprijs, afhankelijk van de gekozen lengte.

U beslist welk systeem u wenst aan te leren. Om te starten, raden wij u het keratine systeem aan.

Tijdens de cursus staan alle benodigde materialen ter uw beschikking.

De mogelijkheid bestaat om naderhand de nodige materialen aan te kopen, maar dit is zeker geen verplichting en dus volledig vrijblijvend.

Praktische info

Dagcursus (10:00 uur  tot +/- 16:00 uur)

Omwille van praktische redenen gaan de cursussen door op onderstaand adres, na afspraak. 

Strings&Things

Grote Steenweg 467

2600 Berchem – Antwerpen

T +32 (0)3 3663410

info@stringsandthings.be

 

Wij vragen dat u een model meebrengt, waarvan de haren al een lengte hebben van 15 à 20cm (schouderlengte) en waar we een volledige verlenging van 150 stuks op kunnen toepassen.

 

Wij kijken alvast uit naar uw telefoontje of email.