Grote Steenweg 467, Berchem, België +32 (0) 3 366 34 10

Invisible clip on systeem

Strings & Things  Systemen  Invisible clip on systeem

Creëer direct een mooiere en verleidelijkere uitstraling dan ooit met het innovatieve systeem ‘Capelli su Capelli’. Elke vrouw, met iedere mogelijke haarlengte, heeft nu de mogelijkheid om de kleur, het volume en de lengte van het haar te veranderen! Het veranderen van uw uiterlijk en uw haarkleur zal eenvoudiger en sneller gaan dan ooit. ‘Capelli su Capelli’ creëert tot wel 60% meer volume in uw haar en zorgt voor ontelbare nuances met kleurcontrasten en highlights, zonder het gebruik van chemische stoffen en met een natuurlijk resultaat. U kunt met een paar eenvoudige en snelle stappen het systeem plaatsen en verwijderen wanneer en zo vaak u wenst.

 

Het systeem is ontwikkeld en gepatenteerd door SeiSeta en bestaat uit parallel lopende secties haar, welke de applicatie absoluut onzichtbaar maken en zorgen voor volume, lengte en kleur, meteen vanaf de aanzet van het haar. De structuur van het systeem, van flexibele keratine met 3 clipsen, past zich perfect aan, aan de rondingen van het hoofd; voor een eenvoudige, comfortabele en snelle toepassing.

 

Seiseta hair extensions maakt gebruik van exclusief Remy-haar kwaliteit. Deze kwaliteit betekent dat alle haarschubben in dezelfde richting lopen. Hierdoor zal het haar minder knopen en zal het zacht en glad aanvoelen, waardoor het ook eenvoudiger te borstelen is. De extensies zijn verkrijgbaar in lengte van 50 cm en het uitgebreide kleurenpalet biedt u de mogelijkheid een kleur te vinden die het best bij je past.

 

Zie de step-by-step instructies en vind de kleur die je zoekt in ons uitgebreid kleurenpalet!

KOOP NU

Step-by-step

Kleurenpalet

Natural Shading Colours

Natural Shading Multicolours

Crazy Colours