logo
In de afgelopen 15 jaar Strings & Things is uitgegroeid tot een bekend merk op de Belgische markt voor hair extensions. Wij leveren uitzonderlijke producten, 100% human hair van REMY kwaliteit en zijn de enige importeur en distributeur van het Euro So.Cap. merk in België.
Faq       Contact     Webshop
Grote Steenweg 467, Berchem, België +32 (0) 3 366 34 10

Clip on systeem

Strings & Things  Systemen  Clip on systeem

Clip-On hairextensions bestaan uit een brede band (11cm) waaraan 3 clipsen bevestigd zijn. Op deze manier zijn deze extensies zeer geschikt om zelf in te zetten. U kan de extensies zo vaak plaatsen en verwijderen als u wenst. De Clip-On extensies zijn dan ook ideaal om snel en comfortabel lengte, volume en/of een kleureffect te creëren.

 

Euro So.Cap. maakt gebruik van exclusief Remy-haar kwaliteit. Deze kwaliteit betekent dat alle haarschubben in dezelfde richting lopen. Hierdoor zal het haar minder knopen en zal het zacht en glad aanvoelen, waardoor het ook eenvoudiger te borstelen is. De extensies zijn verkrijgbaar in lengte van 50 cm en het uitgebreide kleurenpalet biedt u de mogelijkheid een kleur te vinden die het best bij je past.

 

Zie de step-by-step instructies en vind de kleur die je zoekt in ons uitgebreid kleurenpalet!

KOOP NU

Step-by-step

Kleurenpalet