logo
In de afgelopen 15 jaar Strings & Things is uitgegroeid tot een bekend merk op de Belgische markt voor hair extensions. Wij leveren uitzonderlijke producten, 100% human hair van REMY kwaliteit en zijn de enige importeur en distributeur van het Euro So.Cap. merk in België.
Faq       Contact     Webshop
Grote Steenweg 467, Berchem, België +32 (0) 3 366 34 10

Nieuw FLAT RING ON Systeem

Strings & Things  Nieuws   Nieuwe Producten   Nieuw FLAT RING ON Systeem

Nieuw FLAT RING ON Systeem

Flat Ring-On is een nieuw revolutionair systeem. Het is het eerste systeem ter wereld dat toelaat om platte haarstrengen te plaatsen met behulp van gekleurde aluminium ringetjes. De platte en flexibele aanhechting geeft een natuurlijke look en een comfortabel gevoel. We hoeven geen chemische middelen, lijm of warmtebronnen te gebruiken, waardoor we een perfect resultaat verkrijgen.

De Flat Ring-On haarextensies kunnen zelfs tot driemaal toe herbruikt worden en kunnen bij goede verzorging tussen de 3 à 6 maanden lang gedragen worden. Ze kunnen op een snelle en eenvoudige manier geplaatst worden dankzij de aluminium ringetjes (RM).

Door de ontwikkeling hiervan en de enthousiaste reacties van de kappers tijdens deze testfase, is er dan ook beslist dat het FLAT RING ON systeem het vorige Ring-On I-Tip systeem volledig zal vervangen.